Köpa & Sälja

Att Köpa

Förr eller senare så hamnar man i ett skede där man står inför ett beslut att köpa ny bostad. Då är det givetvis en hel del frågor som behöver redas ut. Var vill jag bo? Hur vill jag bo? Vad har jag för budget? Och inte minst, vad är den egna bostaden värd?
Vi har varit aktiva i många år och vet precis vad du bör tänka på. Genom vårt kunnande och breda kontaktnät kan vi hjälpa dig.
Många gånger säljer vi bostäder underhand och då kan det vara bra att ha en tjuvstart. Anmäl dig till vårt spekulantregister.
Boka en värdering. Vi träffas i er bostad och ni får en aktuell värdering på ert befintliga boende och har genast bättre förutsättningar i sökandet efter ny bostad.
Oavsett om du skall sälja eller köpa så är vi lika intresserade av att få träffa dig. Kontakta oss eller kom förbi vår fina lokal och prata bostad på dina villkor.
Se till att ditt nästa bostadsköp blir som du själv vill. Kontakta oss idag, Välkommen.

 

Vår köpguide

 

 

Att sälja

Vi har genom åren haft nöjet att förmedla bostäder, stora som små och vet hur du skall få ut bästa möjliga pris för din bostad. Genom att anlita en modern, affärsmässig och resultatinriktad fastighetsbyrå kan du vara säker på att vi kommer hitta de bästa lösningarna för dig och dina blivande köpare.
Att sälja sin bostad är ett beslut som ibland kan gå fort och ibland ta lite längre tid. Men för att kunna få så bra betalt som möjligt skall man vara väl förberedd. Med vårt stora kontaktnät och kunnande har vi den kompetens som krävs för att du skall bli så väl förberedd som möjligt. Första steget är att värdera din nuvarande bostad.
Genom att värdera din bostad får du en bra uppskattning om värdet och kan lättare ta ställning till ditt kommande köp. Vi har även de kontakter som behövs för att maximera din försäljning. Något behöver kanske åtgärdas inför en försäljning och ibland kan det behövas hjälp med att förhöja ditt redan fina hem. Våra inredare vet precis vad som efterfrågas.
Vi har kunskapen, erfarenheten och fingertoppskänslan för att du skall få en så lyckad försäljning som möjligt. Boka din värdering idag eller besök oss i vår fina lokal så pratar vi bostad på dina villkor.
Välkomna

 

Vår säljguide